Galaxie Windows – Nytt företag i Vara

Nytt företag i Vara utför utbyte av fönster och dörrar.

Galaxie Windows AB lanserar nu en helhetslösning för utbyte av fönster och dörrar i villor och flerfamiljshus. Flera kända varumärken finns i utbudet.

Enkelt för kunden – Vi monterar och gör klart

Galaxie Windows erbjuder kostnadsfritt hembesök för genomgång av önskemålen, rådgivning samt uppmätning av fönster och dörrar som skall bytas. Kunden beställer och får sina nya fönster inmonterade och klara. Enkelt och smidigt med endast en kontaktperson som sköter allt! Det säger Helge Bädicker, Vara, som marknadsför det nya upplägget.

Kvalitet och kunden väljer

Galaxie Windows AB erbjuder fönster i trä, trä/aluminiumbeklädda samt fönster i hel- aluminium inklusive montage. Underhållsfria material såsom aluminium blir allt vanligare i samband med utbyte till nya fönster i villor. Vi använder svenska leverantörer som medvetet satsar på kvalitet och finess! För villaägaren betyder detta, lägre framtida kostnader samt betydligt mindre av ”tråkigt” arbete. Lägre uppvärmningskostnader – högre livskvalitet!

Därför nya fönster

Det finns flera skäl till att köpa nya fönster. Med genomtänkta fönsterkonstruktioner får man täta fönster för att på så sätt slippa drag, men också samtidigt sänka sina uppvärmningskostnader. Dessutom har ju fönsterglasen genomgått en fantastisk utveckling, säger Helge Bädicker!

Nya effektiva energiglas med många funktioner

De nya fönsterglasen har utvecklats till att behålla klimatet behagligt inomhus. Med kraftigt förbättrade U-värden reduceras värmeläckage och ”kallras”. Olika typer av solskydd reducerar starkt direkt solljus och direkt värmestrålning från solen. Man kan till och med få smutsavvisande glas, för utsidan, som kan användas på svåråtkomliga ej öppningsbara fönster! Med de nya glasen upplever man också att yttre buller och ljud dämpas. Det finns också särskilda ljudglas för de fall där man upplever särskilda behov. Tex. i sovrum eller av störande trafik. De nya isolerglasen har folier och gasfyllningar som åstadkommer dessa effekter. Faktum är att glasen med de bästa U-värdena, t.om. ger kondens på utsidan vid vissa väderförhållanden pga. att glasen läcker för lite värme för att snabbt kunna torka fukten, säger Helge Bädicker .

Information i TV samt ROT-avdrag

Populära TV program har höjt kunskapen för de viktiga energibesparingsfrågorna och samtidigt skapat intresse för att förhöja upplevelsen i hemmiljön, säger Helge Bädicker som samtidigt menar att det är ett gyllene läge att byta fönster nu med ROT avdraget som extra krydda!

Galaxie Windows AB, Vara

Telefon 0707 503033, e-post: hb (snabel-a) galaxiewindows.se

Comments are closed.